EKSKLUSIVITET PRIVATLIV SUITER BUTLER & CONCIERGE 24/7 ALL INCLUSIVE


MSC Yacht Club

MSC Yacht Club er en eksklusiv krydstogtoplevelse med MSC Cruises. Den ultimative måde at rejse på, hvis du sætter pris på uovertruffen komfort, eksklusivitet og privatliv. Det er et »skib i skibet«, hvor privatlivets fred møder luksus. Personalet vil imødekomme dine ønsker og sikre, at dit krydstogt bliver ekstraordinært.

Nyd privilegier som 24-timers butlerservice, overdådige suiter, premium drikkevarer overalt på skibet, ubegrænset wifi, prioriteret boarding samt gratis adgang til det termiske område i MSC Aurea SPA.

MSC Yacht Club giver eksklusiv adgang til private områder. Nyd solen på det private soldæk, forkæl dine smagsløg i gourmetrestauranten eller nyd panoramaudsigter, afternoon tea og levende musik i loungen.



Top Sail Lounge

Top Sail Lounge er en eksklusiv oase for MSC Yacht Club-gæster, hvor luksus, komfort og raffinement forenes i stilfulde omgivelser. Beliggende forrest på skibet tilbyder loungen en imponerende panoramaudsigt over havet, hvilket skaber den ideelle ramme for afslapning.

Nyd en eftermiddagste, et glas champagne eller udsøgte kanapéer, mens den personlige og diskrete service sikrer, at hvert øjeblik føles enestående. Om aftenen forvandles loungen til et stemningsfyldt sted med levende musik, der sætter den perfekte tone for en uforglemmelig aften.

Top Sail Lounge er åben døgnet rundt og byder på førsteklasses drikkevarer hele dagen, afternoon tea og lette måltider 20 timer i døgnet.

The One Sun Deck

The One Sun Deck & Bar er en elegant og eksklusiv oase på MSC Yacht Club, hvor gæster kan nyde en uforstyrret og sofistikeret atmosfære. Her bydes du velkommen til en privat solterrasse med udsigt over havet, omgivet af bløde liggestole og skyggefulde cabanas.

Slap af i total komfort, nyd solen og tag en afkølende dukkert i poolen, mens du lader dig forkæle med forfriskende cocktails og snacks fra baren. Med panoramaudsigt over horisonten og en intim stemning er The One Sun Deck & Bar det ideelle sted at opleve ultimativ afslapning og luksus til søs.

Privat gourmetrestaurant

MSC Yacht Clubs restaurant er en privat spiseoplevelse kun for Yacht Club-gæster. Oplev en kulinarisk rejse i eksklusive omgivelser med gourmetkreationer og spektakulær havudsigt.

Restauranten tilbyder en femstjernet spiseoplevelse med à la carte-menuer og en imponerende vinliste. Maden tilberedes af førsteklasses lokale råvarer, for at sikre en enestående smagsoplevelse med både middelhavsretter og internationale retter.

Den dedikerede sommelier står klar til at introducere dig til det store udvalg af vine, og vejlede om de bedste vin- og madkombinationer. Du kan frit vælge spisetidspunkt inden for restaurantens åbningstider.

24-timers butlerservice

MSC Yacht Club tilbyder en sublim og personlig rejseoplevelse med en dedikeret 24-timers butlerservice og concierge, der skræddersyr krydstogtet til hver enkelt gæsts behov.

Butleren lærer hurtigt dine præferencer at kende og leverer den fineste grad af skræddersyet service, så du kan nyde din rejse i total forkælelse og ro. Fra skopudsning til roomservice kl. 3 om natten – ingen anmodning er for lille. Den dedikerede concierge er klar til at assistere med alt fra at arrangere udflugter til at reservere spaen eller sørge for, at dagens avis diskret leveres til kahytten hver morgen.

OVERDÅDIGE SUITER

Oplev luksuriøs indkvartering i elegante og rummelige suiter med privat balkon og betagende havudsigt, beliggende på skibets øverste dæk.

Suiterne er stilfuldt indrettet og byder på uovertruffen komfort og luksuriøse faciliteter. Fra jacuzzi og badeværelse med marmorgulve til madrasser af høj kvalitet, sengelinned, badekåbe og tøfler af egyptisk bomuld samt mulighed for at vælge din egen pude.

MSC Yacht Club tilbyder et varieret udvalg af suiter, som spænder bredt fra indvendige suiter til Deluxe Suiter og den ultimative luksus i majestætiske suiter med flere rum og generøse mængder plads.

Søgekriterier Klik for at fravælge
    Filter

    Finder aktuelle krydstogter


    Udfyld nedenstående felter

    Tak – din forespørgsel er afsendt. Du vil modtage en kopi pr. mail. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud.
    Enquiries

    Få tilbud